G3 Ferrari G10032 Napoletana pec na pizzu – recenzia
Svojimi parametrami nás presvedčila o kvalite aj pec G3 Ferrari G10032 Napoletana. O skvelé výsledky sa postará výkon 1 200 W a nastaviteľný termostat do 390 °C. Rúra je vybavená 2 žiaruvzdornými kamennými platňami a 2 oceľovými vykurovacími telesami, ktoré sa postarajú o rovnomerné pečenie. K dispozícií máte 31 cm priemer platne, časovač so signálom a kontrolky pripravenosti. Pizzu si vďaka tejto peci dokážete upiecť už v priebehu 5 minút.
G3 Ferrari G10032 Napoletana
Elektrická pec na pizzu, príkon 1 200 W, max. teplota 390 °C, priemer platne 31 cm
Pozrieť najlepšiu ponukuMilovníci talianskej pizze ocenia aj domácu pec G3 Ferrari G10032, ktorá sa v našom teste zaradila medzi 3 TOP favoritov. Upečená pizza v tejto peci je chrumkavá a zároveň šťavnatá, vďaka čomu budete mať pocit, že ste svoj obľúbený pokrm dostali v pravej talianskej pizzerii. Okrem pizze zvládnete na ploche 31 cm pripraviť aj hrianky, panini, focacciu a iné jedlá tradičnej talianskej gastronómie.
Pizza ako z reštaurácie
Tento model je veľmi podobný víťazovi testu G3 Ferrari G10006 Delizia. O skvelé výsledky pečenia sa postará výkon 1 200 W. Teplotu na termostate môžete nastaviť až do výšky 390 °C, čo prináša podobné výsledky, ako by ste pripravovali pizzu v originálnej peci. Pečenie je rovnomerné a postarajú sa o to 2 žiaruvzdorné kamenné platne a 2 oceľové vykurovacie telesá. Horný žiaruvzdorný kameň je navyše odnímateľný.
Jednoduchá obsluha
Používanie pece je veľmi jednoduché a pizzu si zvládne pripraviť naozaj každý. K dispozícii je časovač s akustickým signálom, ktorý vás upozorní, keď je pizza hotová. Nechýbajú ani kontrolky pripravenosti. Pizza je upečená v priebehu 5 minút. K dispozícií máte aj príslušenstvo, ktoré obsahuje drevené podnosy a rôzne recepty na prípravu pizze, ktorými sa môžete nechať inšpirovať.
Skúsenosti s G3 Ferrari G10032 Napoletana
Talianska značka G3 Ferrari ponúka vo svojom portfóliu mnoho druhov pecí na pizzu, ktoré sú medzi spotrebiteľmi veľmi obľúbené. Sú výkonné, kvalitne spracované a upečená pizza je veľmi chutná. Vyzdvihujeme krátky čas pečenia a vysokú teplotu, ktorú dokáže pec vytvoriť. Slabšou stránkou je porézny povrch kameňa, ktorý sa horšie čistí.
Zdroj: Heureka.cz
Zdroj: Hej.sk
Testované produkty
Prečítajte si
(82.6%)